torsdag 12 juni 2014

4- åringen

Ja nu ( eller för typ en vecka sedan) hade Ben äntligen sitt efterlängtade kalas och födelsedag. Som han väntat. Han fick många paket på sängen på morgonen, där han låg o lossades sova när vi kom in sjungandes. Jag bakade Batman tårta som han önskade sig. Dock ingen fylldtårta denna gång utan det blev en chokladkladdkaka. Jag måsta jobba så Christian fick med mina order och Sofies hjälp ställa igång kalaset. Och vad fint dom dukat och fixat! Fick dock ingen bild på det. Hur nu det är möjligt... Eftersom det var helg och fint väder så var ju dom flesta på stugor och båtar osv men Madde och pojkarna kom samt småkusinerna Noel och Melwin. Vi struntade i att bjuda desto fler barn. Han var nöjd ändå och det är säkert en viktigare grej nästa år. 



Sofie gav sitt legoskepp åt honom! Vilket han blev väldigt glad över!

Som vanligt kom det en drös svordomar men riktigt bra blev den till slut.


Mete hade åt pojkarna. Sofie satt bakom lakanet och Batti hjälpte till på framsidan.


På rådgivningen var allt bra. Han är 110cm lång och 18,4 kg. Fortsatt lång och smal. 

Förra söndagen åka vi ut till stugan efter att jag slutat jobba och på måndagen hängde Madde och pojkarna samt deras hundar med oss hela dagen. Så roligt nu när dom verkligen leker! 


Alla pojkar tog sig sitt första dopp.


Sommar!

Imorgonbitti åker vi över till Sverige och besöker Furuvik och sen spenderar några dagar hos syster. Och så ska vi såklart fira lilla Liici som blir två år! 

För att få kvällen att gå så cyklade vi iväg på en liten cykeltur på sådär 7 km och tittade på kossor.


Han är så duktig på att cykla min lilla/stora kille.  


1 kommentar:

  1. Roligt att ni kom hit och du är duktig på tårtor och baka bullaaaa ;)

    SvaraRadera