tisdag 3 juni 2014

Fastlandet

I fredagsnatt åkte vi till fastlandet. Mamma som varit och firat Elas 30 årsdag var redan färdigt på båten, vilket pojkarna tyckte va kul! Varken jag eller Micke hade möjlighet att åka till Söderhamn på hennes födis så vi köpte en GUESS väska som hon önskat sig i present istället. 
Väl i pojo hann vi bara gå ut och gå, äta, vila och sen bar det av på min kusins studentfest. 

Hade väldigt stiliga gossar. Och massa gott fanns det att äta.

Åkte och plockade rabarber hos Jukkas föräldrar. Så saftade vi 6,5 liter rabarbersaft med mamma. Några flaskor åker upp till dagis som tack för detta år till "tanterna" på Bens avdelning.


På söndagen hade vi lite kalas för Benne. 
Tack för alla presenter.

Erik stod och vispade ihop muffinsmet.

Märker nu att jag tog bilder med mammas kamera och inte min så har inte just några bilder.


Blev en väldigt lätt rulltårta till tårta. Men god var den och Ben var nöjd.

Micke kom också ner och hade köpt en Bilbana som Ben önskat sig.
Erik försöker impa på Ingåtjejerna med sin cykel. 
Ben blev kompis med granntjejerna så dom lekte en del. Tänk att han blivit så stor att han själv tar kontakt med kompisar och leker. Helt sjukt!

Erik blev riktigt duktig på sin cykel där. Han lärde sig att sätta upp fötterna och bara glida fram. Är nästan förstummad över vilken balans han har. Och nu går det undan. Tror att själv måst ta cykel nästa gång vi far ut och gå.

Benne tar fart och så bromsar och ser hur långt spår det blir. Det var lite lättare hemma hos mommo och jukkmuff.

Annars märkte man en väldigt stor skillnad på Eriks sätt. Förut har han varit rätt mamis och blyg men nu gick han och hälsade och pratade. Alltså shit vad han pratar. Sa att dom skulle komma in och då sa han- inte in, lite schtund. Och visa ett avstånd med handen. Gulle. Idag när vi var ute och cyklade stannade Ben på dagisparkeringen och cyklade. Då peka Erik hemmåt och sa - Åka hem, äta. Känns lite konstigt att dom är så stora mina <3 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar