lördag 1 september 2012

Lady Gaga

Jag skrev aldrig på bloggen att vi gav gaga biljett till Sofie i födelsedagspresent. Så på torsda morgon stack vi iväg. Jag, Sofie, Madde och hennes lilla Noel samt Noels mormor. Dom två sista var int med på konseren. Blev lite sena men det gjorde inget eftersom hon börja först nie istället för halv åtta.

Konseren då? Jaa'a, jag har int dom rätta skrivkunskapera för att kunna skriva hur häftig konseren var! Rös i hela kroppen när det började. Bara att konstatera att hon är en väldigt kreativ och lite vrickad tjej. Och helt klart den bästa konser jag sett!

Resan var annars också lyckad. Lite shopping och skräpmat.

Sitter i bilen påväg till stugan nu. Så jag får skriva mera sen. Tyvärr gick det int att ta någo bra bilder men nån dålig kan ni få på scenen.

1 kommentar:

  1. Lady Gagas konsert hade fått full poäng i aftonbladet. Häftigt värre. By the way i november har Mark Levengood show i sthlm skall vi alla ta en helg i sthlm då så kan papporna vaktar barn och du och jag går på levengood? :) Vi kan ta in på nå hotell och äta/umgås och sen går du o jag på Mark? hutr låter det? Alltså om vi har pengar till det ;)

    SvaraRadera