tisdag 1 juli 2014

Massa firande

Första gången på väldigt länge som jag vaknade med krabbis. Uläää, hur jag mådde och födelsedagsbarnet Christian mådde nog inte bättre han heller...  

Men vi kan ju börja med midsommarn. Det var meningen att Micke och Andreas skulle komma och fira med oss men eftersom Erik runda av sin ögon och öroninflamation med en magsjuka så bestämde vi att det är bäst dom blir hemma. Inte för att dom är rädda att bli smittade men resan kosta flera hundra och så sku det ju int varit så roligt att sitta här medan vi spyr... Vilket Christian gjorde senare på midsommardagen efter stångresningen. Märkte också konstiga prickar/blåsor på Ben! Antar det var höstblåsor för dom var runt munnen, på handflatorna och fotsulorna och var så gott som borta på söndagen. Att dom aldrig bara kan va friska. Resten av helgen gick åt altanbygge och förberedelser till 40 års kalaset.


Det är tur att vi har varsin hjälpreda.





På Christians födelsedag fick han plättårta på sängen med 40 ljus på! Inte lätt att tända dom (peciellt inte när Erik står och blåser ut dom samtidigt). Så fick han ett presentkort att han får köra ferrari eller lamborghini 15km av mig och alla ungar plus några smågrejer till av dom.



På fredag/lördagnatt kom mamma hit. Så på lördagsmorgonen åkte jag o Ben in till stan och hämta ut henne till stugan var hon fick plantera lite och hjläpte till att ställa igång kalaset.

Har inte så många bilder från kalaset men  det var lyckat. Blev både bastu och dopp för samtliga.


Mamma fixa blåbärsshottar. 

Fick ingen före bild när det var fint dukat och fixat men så här såg det ut på morgonen efter...

På söndagen blev det leklandet för alla barn. Perfekt att ha det nära stugan när det är regnigt och dåligt väder.



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar