lördag 9 februari 2013

Gott!

Igår blev det korv och makaroner till middag. Hade tänkt laga mos och korvsås men tog det lättare alternativet. Erik har inte varit riktigt sugen på att äta dom senaste dagarna. Så jag satt på skoj lite makaroner och korv på en tallrik åt han också. Nomnom, namnam lät ungen medan han åt som ett föl. Hela makaroner och korven i mindre bitar klara han av att äta med sin ena tand.

Imorgon ska vi åka med pappas båt. Benne säger att han ska jobba med pappa o kaijo (farbro calle) . Det tog en stund imorse innan han förstod att han inte sku till parken idag. Idag har han testat och trotsat mig till max. Eller så känns det bara så för att jag själv är trött idag. Och Erkki stackarn är gnällig och marrig . Antagligen den andra nedre framtanden som bråkas lite. Sen att han inte sovit mer än en timme både igår och idag på dagen lär ju inte göra hans humör bättre. Imorgon blir det i alla fall lite kul program för trollen.





2 kommentarer:

  1. Såklart det var gott att få riktig mat :) Vilken tur att Benne får fara på jobb när han inte får fara till parken :) Goungar!

    SvaraRadera
  2. hahahahah dendä andra bilden på erkki e priceless

    SvaraRadera